Entreprenörskap

#Månresan avsnitt 188: Hur jag hittar känslomässig balans i min vardag

I avsnittet pratar Mattias om hur han tänker angående relationen mellan arbetsliv och fritid för att hitta känslomässig balans i vardagen.

Det är onsdag och dagen är fylld av kontorsjobb och möten. I avsnittet pratar jag om hur viktigt det är att utveckla sin nisch som litet företag för att verkligen börja skala verksamheten. Först sa vi ja till allt jobb för att växa. Till slut så är det precis den approachen som gör att företaget stagnerar och inte växer. Vad vi gör behöver vara tydligt definierat och kommunicerat internt så alla vet vad vi står för och vad vi ska bli bäst på. Det lägger jag mycket tankeenergi på nu.

Jag delar också med mig kring hur jag tänker angående sömn och kost för att ha koncentration och kunna hålla en jämn energinivå på arbetsuppgifterna. Något som jag tycker är extra viktigt när man jobbar och tänker mycket på olika beslut. Det är viktigt som entreprenör att faktiskt planera in tid för återhämtning. Speciellt nu när vi jobbar mycket hemifrån och gränserna mellan arbetsliv och fritid blivit mer diffusa.

Det är viktigt som entreprenör att faktiskt planera in tid för återhämtning.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent