Entreprenörskap

#Månresan avsnitt 189: Entreprenörsresan är en rond boxning 24/7

Entreprenörskapet är mer en boxningsmatch än ett parti schack. I avsnittet diskuteras det moderna digitala företaget i förhållande till covid-19.

Fredagen började med ett besök hos kiropraktorn och därefter ett möte på kontoret. På eftermiddagen gick Erik och jag och tittade på två kontorshotell i närheten. Vi har fortfarande 1,5 år kvar på det nuvarande kontraktet men som entreprenör kan det svänga fort och man måste hela tiden vara beredd att omvärdera sina beslut beroende på vad som händer.

Nu när covid-19 försvårat för folk att träffas rent fysiskt och mer eller mindre tvingat många företag att bli mer digitala och sköta mer av jobbet remote, så har även vi behövt anpassa sättet vi arbetar på. Därmed har vi också börjat titta på nya kontorslösningar som bättre passar det moderna digitala företaget och hur vi jobbar just nu och i framtiden.

Det är omöjligt att förutse alla steg du behöver ta och jag måste hela tiden vara flexibel och snabb på fötterna när verkligheten "jabbar" mig rakt i ansiktet. De beslut jag tagit tidigare under min entreprenörsresa kanske var rätt då, sett till den situationen de förutsättningarna som fanns, men det betyder inte nödvändigtvis att samma beslut är rätt nu. Det är viktigare att vara lycklig och söka utveckling än att fastna i gamla spår och en strävan att ha rätt.

Entreprenörskapet är mer en boxningsmatch än ett parti schack.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent