Entreprenörskap

#Månresan avsnitt 193: Känner du inte empati så är något fel

I avsnittet berättar Mattias mer om "ToG" och hur den hjälper paketera våra tjänster på iGoMoon på ett tydligare sätt. Han pratar även om empati och det känslomässiga kring anställning.

Måndagsmöte och vi lyfter som vanligt positiva saker och lärdomar från föregående vecka. Jag tänker högt samtidigt som jag paketerar "Triangle of Growth" (eller "ToG" som vi förkortar denna skapelse) för att hitta retoriken.

Jag känner att vår paketering kring våra tjänster har blivit tydligare senaste tiden och det får mig att tänka på hur vi paketerade tjänsterna under företagets inledande år och att kunderna berömde oss för hur tydlig vår tjänstepaketering var. 

Jag läser också igenom ett CV från en person som är intresserad av rollen som BDR hos oss. Att anställa rätt person kan vara en utmaning men att avsluta en anställning är en annan typ av utmaning som kan vara jobbigare rent känslomässigt. Känner man ingen empati när man avslutar en anställning så är det något som är fel hos dig som chef. Sådana känslomässiga utmaningar är en del av ledarskapet och går bara träna upp genom praktik och handling. Det går inte googla sig till känslomässig erfarenhet.

Känner man ingen empati när man avslutar en anställning så är det något som är fel hos dig som chef.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent