Livet på månen

#Månresan avsnitt 194: Vår väg mot avancerad Hubspot CMS certifiering

Teamet är tillbaka från sommarledigheten och IGoMoon har fått möjligheten att bli en av HubSpots "short-listade" partners.  

Tillbaka på kontoret efter lite ledighet och vi börjar direkt med att jobba på förberedelserna inför vårt praktiska test med HubSpot. Jag gillar att vi som företag fått möjligheten att bevisa vad vi kan och bli en del av HubSpots "short-listade" partners. Detta är något som hjälper kunderna att skilja agnarna från vetet när de väljer leverantör. De tidigare tier-nivåerna för partners hos HubSpot betyder inget för kunden. Detta är en bra väg HubSpot valt att gå nu.

Vi satt fem timmar i sträck i konferensrummet och jobbade med förberedelserna. Det var en tuff praktisk uppgift vi fått av HubSpot där vi jobbade med en fiktiv kund. I övrigt var det en seg dag. Lite trögstartat efter ledigheten, som det kan vara ibland, men nästa vecka kommer gänget tillbaka till kontoret (alla utom tre som fortfarande har semester) och det blir första gången sen Mars som vi alla ses på kontoret igen.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent