Entreprenörskap

#Månresan avsnitt 196: Större mål medför större utmaningar

I avsnittet pratar Mattias om olika utmaningar kring entreprenörskap och hur viktigt det är att ha en bra sömnrutin. 

Onsdagen började med lite admin-jobb och några inkommande samtal. Bland annat från Leo som kommer att hålla en säljutbildning för oss imorgon. Fick också ett samtal angående en kurs jag gick ifjol. Syftet med den kursen var att bli en bättre affärsarkitekt för att utveckla framgångsrika affärsmodeller.

Det är flera olika utmaningar jag som ledare har för att företaget ska ta nästa steg. Utmaningarna försvinner inte, de blir bara större i takt med att företaget växer. Det handlar om att jobba med värdegrunden, ständigt utveckla processer, rekrytera nya medarbetare och behålla medarbetare. Utmaningarna finns alltid där.

Jag har också börjat en ny sömnrutin för att få mer sömn där jag går isäng kl.21 varje kväll. Det är tredje kvällen jag gör det nu så det börjar sätta sakta sätta sig. Får se vad det kan leda till. Man kan jobba med processer och strategier men får man inte tillräckligt med sömn så spelar det ingen roll. Då finns varken produktivitet eller fokus där.

Det är flera olika utmaningar jag som ledare har för att företaget ska ta nästa steg. Utmaningarna försvinner inte, de blir bara större i takt med att företaget växer.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent