Entreprenörskap

#Månresan avsnitt 198: Månresans framtid

Förändringarnas vindar blåser på månen. Unni är tillbaka efter att ha varit tjänstledig i 6 månader för att plugga UI/UX-design och jag har tillsammans med Henrik jobbat på en sälj-template för nyförsäljning för att ha en process som är "teachable" internt. Jag har också funderat en del kring framtiden för vloggen Månresan och kommit fram till en del förändringar som vi kommer att göra från och med nu.

Förändringarnas vindar blåser på månen. Unni är tillbaka efter att ha varit tjänstledig i 6 månader för att plugga UI/UX-design och jag har tillsammans med Henrik jobbat på en sälj-template för nyförsäljning för att ha en process som är "teachable" internt.

Jag har också funderat en del kring framtiden för vloggen Månresan och kommit fram till en del förändringar som vi kommer att göra från och med nu. Då vloggen under åren utvecklats till att handla mer om iGoMoon som företag än min entreprenörsresa, så kommer jag kliva åt sidan som "huvudrollsinnehavare" och vloggen kommer numera bli mer "behind the scenes på iGoMoon" med fokus på konferenser och andra händelserika dagar för företaget samt att man kommer kunna följa olika personer i deras respektive yrkesroller.

Sen kommer jag också starta en till vlogg som kommer handla om min entreprenörsresa. Formatet på den vloggen kommer vara ännu mer "basic" samt postas mer frekvent. Den kan bestå av olika inspelningar (mobilvideos eller skärminspelningar) där jag pratar om ett visst ämne och den kommer att vara på engelska. Syftet med den vloggen är att tröskeln för att skapa innehåll ska vara låg samt att jag vill dela med mig av erfarenheter på engelska för att bära våra internationella ambitioner.

Det känns väldigt "meant to be" och jag ser framemot den här förändringen!

Det känns väldigt "meant to be" och jag ser framemot den här förändringen!
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent