Livet på månen

#Månresan avsnitt 201: En dag som Front-end Developer

Idag följer vi med Göran Berggren till jobbet och får en inblick i hur hans dagar ser ut. Göran (eller "Göris" som han också kallas) har huserat på månen sen flera år tillbaka och fick (som flera andra på iGoMoon) anställning efter sin praktikperiod. Ett lyckat koncept med andra ord.

Idag följer vi med Göran Berggren till jobbet och får en inblick i hur hans dagar ser ut. Göran (eller "Göris" som han också kallas) har huserat på månen sen flera år tillbaka (ca 7 år nu) och fick (som flera andra på iGoMoon) anställning efter sin praktikperiod. Ett lyckat koncept med andra ord!

Göran är "Front-End Developer" och "Team Leader" men tar också emot support-samtal från kunder. Vi får i det här avsnittet av Månresan sitta med på möten och får bland annat se när han gör de sista förberedelserna inför en lansering av en hemsida för en kund.

Vi pratar också om vikten av tydlig kommunikation för att underlätta arbetet och undvika missförstånd samt vad skillnaden egentligen är mellan en cookie och en biscuit. 🍪

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent