Livet på månen

#Månresan avsnitt 204: Bokslut och lifehacks från ekonomiavdelningen

Det är slutet av 2020 och vi följer idag vår CFO Anton på jobbet. Anton jobbar idag bland annat med bokslutet samt en presentation för eftermiddagens möte med ledningsgruppen (eller "Kommandobryggan" som vi kallar det här på månen.) Vi får bland annat reda på vad som inspirerar Anton med att jobba på iGoMoon, vad det är för likhet mellan iGoMoon och Paradise Hotel samt varför han är avbildad som ett helgon på ett kaffefilter.

Det är slutet av 2020 och vi följer idag vår CFO Anton på jobbet. Anton jobbar idag bland annat med bokslutet samt en presentation för eftermiddagens möte med ledningsgruppen (eller "Kommandobryggan" som vi kallar det här på månen.)

Vi får bland annat reda på vad som inspirerar Anton med att jobba på iGoMoon, vad det är för likhet mellan iGoMoon och Paradise Hotel samt varför han är avbildad som ett helgon på ett kaffefilter.

Anton delar också generöst med sig av några lifehacks (av det mer grundläggande slaget) under dagen kring produktivitet och personlig utveckling.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent