Entreprenörskap

#Månresan avsnitt 185: Vi behöver leva som vi lär

Hur kan man använda video som verktyg i sälj? I avsnittet berättar Mattias hur iGoMoon jobbar med video och hur viktigt det är att leva som man lär.

Det är måndag och M3-meeting. Jag, Erik och Åsa är på kontoret och de andra ringer in till mötet hemifrån via Google Hangouts - "true corona style". En dag där jag har onlinemöten och mycket snack kring video och Vidyard (som vi blivit partner med).

En invändning jag hör varför man inte vill använda video som verktyg i sälj är att det känns lite läskigt, och att människor inte gillar att höra sin egen röst. Kan vara skönt att veta att den nervositeten har vi alla och det är trots allt samma röst som kollegorna hör varje dag. Eller hur?

Sedan är det viktigt för oss som organisation att vi lever som vi lär. Vi kan inte sitta och prata om saker som vi inte praktiserar själva. Vi fick även besök av en humla på kontoret - något jag försöker åtgärda med ett glas och ett crisp-kort. Jag ser definitivt ut att ha en karriär att hämta på Skansen.

Det är viktigt för oss som organisation att leva som vi lär. Vi kan inte sitta och prata om saker som vi inte praktiserar själva.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent