iGoMoon Crew | Byrålivet

Ny medarbetare på månen - välkommen Saskia!

Av Camilla Abrahamsson | 06.09.19

Lästid: 9 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Här har ni henne - vår nya grymma kollega och inbound marketing consultant Saskia Sundell! Saskia har en gedigen erfarenhet av marknadsföring och kommunikation, närmast från flygindustrin, och vi är oerhört glada och tacksamma att hon hamnat hos just oss på iGoMoon. Nu är det hög tid att även ni får lära känna vår nya stjärna lite bättre! 

Härligt att ha dig ombord Saskia!

 

Nu har det gått drygt en månad sedan du började hos oss, hur har den första tiden varit?

Det har varit fullt ös! Men väldigt roliga, givande och spännande veckor. De första dagarna började med Mattias onboarding - som var otroligt bra. Han tog sig verkligen tiden att gå igenom iGoMoon’s vision, kultur och verksamhet med oss nya riktigt ordentligt. En av de bästa onboardings jag fått på ett nytt jobb faktiskt, så cred till Mattias och iGoMoon! Sedan har jag bekantat mig med HubSpot som verktyg, och börjat sätta mig in i några av de kundkonton som jag kommer att arbeta med. Hittills har jag hunnit träffat ett par kunder för uppstartsmöten och har redan ett gäng med uppdrag på gång så jag är verkligen peppad inför hösten. 

 

Och vad var det som fick dig att fastna för just iGoMoon?

Jag kom först i kontakt med iGoMoon via en jobbannons på Facebook. Sedan läste jag på lite mer om företaget, tyckte att det verkade som en härligt gäng med en stark vision som jobbade där och sökte tjänsten. Jag gillar också våra tre värdeord - Be brave, Stay crisp och Have fun. Jag kan verkligen relatera till dessa, för det är också så jag ser på mitt eget liv, karriär och utveckling. Efter att jag sökt tjänsten gick allt rätt fort. Jag fick veta mer om iGoMoon på en första intervju med Mattias, och min positiva föreställning av företaget förstärktes. Sedan pratade vi också mycket om hur jag och iGoMoon skulle kunna matcha som bäst - vilka behov, ambitioner, förväntningar, möjligheter som finns från båda sidor. Slutligen grillades jag på en andra intervju och här är jag nu!

 

Hur känns gänget, och stämningen på kontoret?

Det är ett otroligt glatt, härligt och ambitiöst gäng och jag har känt mig väldigt välkommen från dag ett. 

 

Terrassjobb_Saskia

 

Du har ju en gedigen erfarenhet av marknadsföring och kommunikation, framförallt från just flygplatser. Berätta mer! 

Stämmer bra det! De senaste 4,5 åren har jag arbetat inom koncernen Swedavia. Under det första året var jag på kommunikationsavdelningen på Bromma flygplats och sedan fortsatte jag som projektledare på Airport Advertising. Detta är en avdelning inom den kommersiella enheten i koncernen som arbetar med utomhusreklam - Out of Home advertising, i flygplatsmiljöerna. Jag hade framförallt två huvudsakliga ansvarsområden. För det första var jag involverad i processerna kring att genomföra kampanjer, från införsäljning till uppföljning, men jag ansvarade också för att projektleda och koordinera från Swedavias sida. Min andra huvudsakliga arbetsuppgift var ansvaret för avdelningens kommunikation och marknadsföring vilket innebar allt ifrån arbete med webb och sociala medier, framtagning och uppdatering av content och säljmaterial till konceptutveckling och att driva utvecklings- och digitaliseringsprojekt. 

 

Låter spännande! Vilka av dina tidigare erfarenheter tror du att du kan dra extra nytta av i din roll på iGoMoon? 

Jag har mycket erfarenhet med mig av att arbeta med strategi, content och copy vilket kommer komma till stor användning. Men vad jag tror att jag kommer ha som störst nytta av i rollen är mina projektledaregenskaper och erfarenheten jag har av att driva och hantera leveranser mot kunder och bygga långsiktiga kundrelationer. Jag tycker det är otroligt roligt att utveckla och driva actions och jag får saker att hända - vilket får både kunderna och mig själv att växa. Jag har också god kunskap kring att hantera många projekt och aktiviteter parallellt, och samtidigt hålla en hög kvalitet på leveranserna. Hos min tidigare arbetsgivare var jag ensam projektledare och jag jobbade ofta under hög press och mot korta deadlines, med både ad hoc uppgifter och mer planerade sådana. Detta har gjort mig väldigt lösningsorienterad och hjälpt mig att hitta arbetssätt som fungerar bra för mig när det gäller att ha kontroll på mitt arbete och mina leveranser.  

 

Vilken tror du blir din viktigaste roll som inbound marketing consultant? 

Att vara en pålitlig rådgivare för kunderna genom att ta ett helhetsgrepp och bygga långsiktigt goda relationer med dem. Min roll är att stötta och utveckla kunderna, och att överträffa deras förväntningar. Och för att kunna göra mitt jobb på bästa sätt så måste jag verkligen förstå kunderna och deras affärer.  

Nu vill vi veta mer om dig!

 

Vi gör det enkelt (eller svårt), vem är Saskia?

En kreativ, energisk och social person! Jag är inredningstokig, så jag ägnar mycket av min fritid åt att planera inrednings- och renoveringsprojekt i min lägenhet. Jag dansar hellre än bra och styr gärna ihop en utekväll på en trevlig restaurang eller en hemmakväll med vin och sällskapsspel tillsammans med hela kompisgänget. The more the merrier! Nästa sommar planerar jag och ett par kompisar att köra Tough Viking så det kommer bli att spendera en hel del tid på gymmet det kommande året inför det också.  

 

Okej, hit us! Berätta något vi inte visste om dig!

Jag är uppvuxen på en liten ö i skärgården utanför Stockholm. Där hade vi ett litet jordbruk och massvis med djur - bland annat hästar, kor, katter och  hundar - och man behövde åka båt eller färja för att kunna ta sig nånstans. Så jag har levt riktigt lantliv en gång i tiden!

 

Saskia vid porten

 

Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det bli och varför?

Då skulle det antagligen bli med någon riktig powerwoman och förebild för kvinnor. Det skulle vara häftigt att uppleva hur de lever sina liv, men också en riktig inspirations- och motivationskälla. 

 

Beskriv hur en perfekt dag ser ut för dig!

Att vakna utvilad och pigg, äta en långfrukost i härligt soligt väder och sedan göra saker som ger mig mycket energi för resten av dagen - umgås med vänner, utforska en ny stad i världen eller kanske bara vara ute i naturen och andas lugn. 

 

Viktig fråga, och jag tror att nästan hela kontoret instämmer, håller du på något lag?

Bajen.

Några sista snabba!

 

Favoritmat?

Jag gillar de flesta köken - libanesiskt, spanskt och vietnamesiskt bland annat. Men något som är lite originellt, eller i alla fall inte lika välkänt, och som jag verkligen kan rekommendera, är etiopisk mat. Den är stark och smakrik, och kryddan som används - Berbere, använder jag själv mycket när jag lagar mat hemma. 

 

Hemmakväll eller rulla hatt?

Hemmakväll. Gärna med ett gäng vänner, vin och ett roligt sällskapsspel. 

 

Den bästa platsen i världen? 

Stockholms skärgård.

 

Vad lyssnar du helst på?

House och pop. Men jag letar alltid efter ny musik och tror inte jag kan leva utan Spotify. Jag är en flitig användare av deras homepage och stora mängder av min surfpott går åt till det varje månad. 

 

Katt eller hund?

Katt. Miaaoo!

 

Intresserad av att jobba som inbound marketing consultant?

Då kanske du är vår nästa stjärna! I skrivande stund är vi på jakt efter en Sr. inbound marketing consultant! Läs mer om rollen via länken nedan! 

 

LÄS MER OM ROLLEN HÄR

Av Camilla Abrahamsson

Executive Assistant

Devoted botanist and home cook. She's outstanding when it comes to taking care of clients and colleagues.
VD-Assistent

Botaniker och kock ut i fingerspetsarna. Och dessutom en jäkel på att ta hand om kunder och kollegor.

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!